Текст песни Arilena Ara - Vegim

Me heshtjen jetoj Në ërsirrën e plotë Unë ngadalë, Kur ëndrra më zgjon Ti sje askund në këtë botë Çdo natë të shoh si Vegim Stë prek dot të ndjej në shpirt Ref: Shpirti im të kërkon në qiell në tokë E vetme jam skam faj Shpirti im të kërkon në qiell në tokë Sytë e tij janë lartë po qaj Ditarin shfletoj Unë çdo fletë e kthej Shënoj aty Sa kohë më mungon

Dhe zemra të kërkon Çdo natë të shoh si Vegim Stë prek dot të ndjej në shpirt Ref: x2 Shpirti im të kërkon në qiell në tokë E vetme jam skam faj Si harroj fjalët që ti kur më the Kur të mos jem mos harro Pranë do më kesh Ouuuu - ouuuuuu uooouu - na - nana na Na -na nanaaa , nana na naaaa Naa - naa - naaaa Ref: x3 Shpirti im të kërkon në qiell në tokë E vetme jam skam faj.
Слова и текст песни Arilena Ara - Vegim принадлежит его авторам.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *